Meredith with Ulla and Christopher

Salg, ledelse og samarbejde bygger på relationer

Vi tror på, at en god selvindsigt og en dialog om hvilke forventninger vi har til os selv og hinanden, er et godt udgangspunkt for at skabe resultater og gode arbejdsrelationer.

Hos Potential har vi sat fokus på udvikling af medarbejdernes personlige kompetencer og relationer ved hjælp af adfærdspsykologiske analyseværktøjer.

Vores erfaring har vist, at udbyttet for både individ og virksomhed er størst når man benytter værktøjer, der er specielt udviklet til en bestemt problemstilling.

Det perfekte team

Siden 1997 har Potential været officiel Dansk ene-repræsentant for Belbin Associates og  tilbudt certificering i Belbins teamrolle koncept, som er et effektivt værktøj til kortlægning af teamets ressourceprofil, og teammedlemmernes roller og individuelle bidrag.

Dr. Belbins 9 teamroller har skabt en universel forståelse for teamets dynamik, som bidrager til udvikling af teams på tværs af kulturer.

Ingen forretning uden salg

Salg handler blandt andet om at være opsøgende, at tage initiativer og skabe relationer. Vores Salespotential analyse giver sælgeren og salgschefen et overblik over hvordan den enkelte medarbejder udfylder rollen som sælger. Bliver energien brugt rigtigt? Overser sælgeren nogle oplagte salgsmuligheder?

Potential er officiel Europæisk ene-repræsentant for SalesKey.

Samtlige værktøjer forudsætter en certificering, og kan efterfølgende benyttes både i individuelle coaching forløb, kurser, workshops og teamudviklingsprocesser.

Kontakt Potential

Du kan altid kontakte os via e-mail: potential@potential.dk eller telefon 45 81 21 86