' . get_the_title() . '

Professionelt brug af Belbins Teamrolle koncept og analyser forudsætter en formel Belbin certificering. Her kan du læse mere om vores Belbin Certificering November 2024.

Du kan blive autoriseret bruger af Belbins Teamrolle koncept ved at deltage i kurset Teamledelse og teampotentiale.

Varighed: 2 dage + 1 dag – Belbin Certificering November 2024

tirsdag d. 26. november og onsdag d. 27. november 2024 + efterfølgende praktikopgave, hvorefter der er opfølgningsdag d. 3. februar 2025

En certificering i Belbins Teamrolle koncept henvender sig til chefer, teamledere, trænere, samt interne og eksterne konsulenter m.fl., der ønsker at bruge Dr. Meredith Belbins Teamrolle koncept i forbindelse med udvikling af et teams potentiale og samarbejdsform.

Kurset er af 3 dages varighed og har til formål at give deltagerne en teoretisk og praktisk indføring i hvordan Belbins Teamrolle koncept kan bruges som et professionelt værktøj til teamudvikling og medarbejderudvikling.

Med en Belbin certificering vil du

 • have indsigt i hvordan Belbins 9 teamroller kommer til udtryk i samarbejdet
 • have kendskab til sin egen teamrolle profil, herunder sine egne stærke og svage roller i samarbejde med andre
 • være i stand til at analysere et teams potentiale
 • kunne fordele teamets ressourcer optimalt
 • kunne støtte og vejlede et team til en konstruktiv og resultatorienteret teamadfærd.

Certificeringen afsluttes med en test, der bekræfter deltagernes forståelse af teamrolle konceptet, og ekspertsystemet teampotentials muligheder som analyseværktøj i en teamudviklingsproces.

Varighed: 2 dage – tirsdag d. 26. november og onsdag d. 27. november 2024 + efterfølgende praktikopgave, hvorefter der er opfølgningsdag d. 3. februar 2025

Du kan se de 3 kommende kursusdatoer i oversigten til højre, eller du kan vælge at se alle kursusdatoer ved at gå til vores kursuskalender.

  InformationTilmelding

  captcha

  Belbin Certificering

  Med en certificering i Belbins Teamrolle koncept står du stærkt rustet til arbejdet med bl.a. teamudvikling, projektledelse, medarbejderudvikling og rekruttering. Du får en solid ballast til aktivt at arbejde med den menneskelige side og et værktøj der giver dig de nødvendige genveje til de rigtige resultater.

  Baggrunden for Belbins teamrolle koncept er et enestående empirisk stykke arbejde som varede 9 år og involverede mere end 120 lederteams. Det store empiriske arbejde er uden sidestykke i moderne ledelseslitteratur. Ligeledes findes ingen andre personanalyser der har det samme omfattende empiriske fundament.

  Med en certificering i Belbins Teamrolle koncept stiller du dig, med Dr. Meredith Belbins velsignelse, på skulderne af det store arbejde, og vil være i stand til at se mønstre, definerer fælles begrebsapparat og sikre konstruktive fremskridt i enhver samarbejdsrelation.

  Udfyld ovenstående form for yderligere information om Belbin Certificering November 2024

  Belbins Teamrolle koncept har skabt succes mange steder

  Opførelsen af KPMGs nye hovedsæde

  Det er i den stærkest mulige holdopstilling, at MT Højgaard for tiden går til opgaven med at opføre et nyt hovedsæde for KMPG ved Flintholm Station på Frederiksberg. Entreprenøropgaven til op imod de 900 mio. kr. kræver ikke blot de rigtige medarbejdere, men også den optimale sammensætning af projektteamet. Af samme grund har MT Højgaard indført Belbins teamrollemodel.

  Belbin Certificering understøtter karrieren

  “Jeg tog en HD-A lige efter min ingeniøruddannelse, og den er jeg rigtig glad for. Den har et højt teknisk niveau kombineret med stærk uddannelse inden for blandt andet marketing, afsætning og strategi, som har været givende. Mere specifikt har jeg haft mest gavn af mit certifikat i ‘Belbin Teamrole Concept’, som har styrket mine resultater, da jeg var projektleder og senere projektchef.”

  Kim V. Fogtmann, direktør
  for projekt og udvikling,
  Danfoss Solar Inverters.
  Uddannet svagstrømsingeniør.

  Når håndværkere teambuilder sig til succes

  Belbin teambuilder GN Tømreren til en glad mand . Overskuddet på de enkelte sager er forøget 15% og omsætningen er på 6 måneder steget med 3 mill. kr.