Online Belbin analyse

Med online Belbin analyse står du stærkt rustet til arbejdet med bl.a. teamudvikling, projektledelse, medarbejderudvikling og rekruttering. Du får en omfattende og udførlig individuel rapport samt team rapporter til aktivt at arbejde med den menneskelige side og et værktøj der giver dig de nødvendige genveje til de rigtige resultater.

Baggrunden for Belbins teamrolle koncept er et enestående empirisk stykke arbejde som varede 9 år og involverede mere end 120 lederteams. Det store empiriske arbejde er uden sidestykke i moderne ledelseslitteratur. Ligeledes findes ingen andre personanalyser der har det samme omfattende empiriske fundament.

Med online Belbin analyser stiller du dig, med Dr. Meredith Belbins velsignelse, på skulderne af det store arbejde, og vil være i stand til at se mønstre, definerer fælles begrebsapparat og sikre konstruktive fremskridt i enhver samarbejdsrelation.

Hvordan ser din profil ud?

Få et hurtigt overblik over Belbins 9 teamroller og hvor du har dine styrker her

Se hvordan en Belbin rapport ser ud

Der findes en række forskellige rapporter, se dem alle sammen her

Få yderligere information om online Belbin analyse

Jeg ønsker mere information om online Belbin Teamrolle analyse

  Gentag koden vist i feltet til højre

  captcha

  Belbins Teamrolle koncept har skabt succes mange steder

  Opførelsen af KPMGs nye hovedsæde

  Det er i den stærkest mulige holdopstilling, at MT Højgaard for tiden går til opgaven med at opføre et nyt hovedsæde for KMPG ved Flintholm Station på Frederiksberg. Entreprenøropgaven til op imod de 900 mio. kr. kræver ikke blot de rigtige medarbejdere, men også den optimale sammensætning af projektteamet. Af samme grund har MT Højgaard indført Belbins teamrollemodel.

  Belbin Certificering understøtter karrieren

  “Jeg tog en HD-A lige efter min ingeniøruddannelse, og den er jeg rigtig glad for. Den har et højt teknisk niveau kombineret med stærk uddannelse inden for blandt andet marketing, afsætning og strategi, som har været givende. Mere specifikt har jeg haft mest gavn af mit certifikat i ‘Belbin Teamrole Concept’, som har styrket mine resultater, da jeg var projektleder og senere projektchef.”

  Kim V. Fogtmann, direktør
  for projekt og udvikling,
  Danfoss Solar Inverters.
  Uddannet svagstrømsingeniør.

  Når håndværkere teambuilder sig til succes

  Belbin teambuilder GN Tømreren til en glad mand . Overskuddet på de enkelte sager er forøget 15% og omsætningen er på 6 måneder steget med 3 mill. kr.