Lærerteams

Med online Belbin analyse står jeres skole stærkt rustet til arbejdet med lærerteams. Lærerne får en omfattende og udførlig individuel rapport samt team rapporter til aktivt at arbejde med den menneskelige side og et værktøj der giver alle de nødvendige genveje til de rigtige resultater.

Baggrunden for Belbins teamrolle koncept er et enestående empirisk stykke arbejde som varede 9 år og involverede mere end 120 lederteams. Det store empiriske arbejde er uden sidestykke i moderne ledelseslitteratur. Ligeledes findes ingen andre personanalyser der har det samme omfattende empiriske fundament.

Med online Belbin analyser stiller du dig, med Dr. Meredith Belbins velsignelse, på skulderne af det store arbejde, og vil være i stand til at se mønstre, definerer fælles begrebsapparat og sikre konstruktive fremskridt i enhver samarbejdsrelation.

Hos Potential har vi gennem de sidste små 20 år arbejdet tæt sammen med en lang række uddannelsesinstitutioner og Belbins Teamrolle koncept er en integreret del af disse skolers måde at arbejde med lærerteams på.

Hvordan ser din profil ud?

Få et hurtigt overblik over Belbins 9 teamroller og hvor du har dine styrker her

Se hvordan en Belbin rapport ser ud

Der findes en række forskellige rapporter, se dem alle sammen her

Få yderligere information om online Belbin analyse

Jeg ønsker mere information om online Belbin Teamrolle analyse

  Gentag koden vist i feltet til højre

  captcha

   

   

   

  Belbins Teamrolle koncept har skabt succes mange steder

  Hansenberg

  Belbins Teamrolle koncept er en integreret del af arbejdet med alle teams på Hansenberg, hvor den samlede ledergruppe inkl. direktionen er uddannet i Belbins Teamrolle koncept.

  EUC Syd

  I arbejdet med teams på EUC Syd benyttes Belbins Teamrolle koncept. Med mere end 20 certificerede undervisere er Belbin en central del af hvordan der arbejdes med teams.

  Bagsværd Skole

  Udskolningsteamet på Bagsværd skole har valgt at benytte Belbin til at styrke deres samarbejde.