Er din Afslutter rolle i top?

Som konsulent oplever man tit at der er en vis mængde administrativt arbejde forbundet med at få Belbin testet et team eller et hold kursister.

Nogle er helt vilde med det administrative arbejde, mens andre helst er fri. Til dem som helst er fri, eller bare ikke har tid til den administrative del, er det en fordel at benytte sig af Potentials Belbin test service.

Potentials Belbin test service

Når du benytter Potentials Belbin test service behøver du kun bekymre dig om at sende deltagernes navne og e-mailadresser og en dato for hvornår du ønsker at få de scorede rapporter tilbage, resten klarer Potential.

Du kan rekvirere test assistance i forbindelse med teamudvikling hos os.

Vi sørger for en komplet Belbin test service, der kan omfatte:

  • forberedelsesmøde med kontaktperson i virksomheden
  • introduktion til Belbins teamrolle koncept på fællesmøde
  • udarbejdelse af procedurer for elektronisk udsendelse og indsamling af testmateriale
  • fremsendelse via e-mail af team rapporter og individuelle rapporter i pdf format
  • assistance i forbindelse med gennemførelse af en teamudviklingsproces, herunder opstilling af hypoteser og feedback til teammedlemmerne

Belbin test service tilpasses den enkelte situation, og aftales individuelt.

Belbin test på skoler og universiteter

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med en række erhvervsskoler, gymnasier og videregående uddannelser om brugen af Belbin test i undervisningen, samt medarbejderudvikling.

Ønsker du at vide om vi har et samarbejde med netop din uddannelsesinstitution og hvem du skal tale med for at få en Belbin test, så er du velkommen til at kontakte os på 45 81 21 86 eller potential@potential.dk

Ønsker du at vide mere om hvordan Belbin bliver brugt på uddannelsesinstitutioner, så kan du læse om bl.a. TEKOs og DTUs oplevelser.

Sådan kan du komme til at bruge Belbin Test

Ønsker du at bruge Belbins Teamrolle analyse i forbindelse med teamudvikling, projektledelse eller anden form for medarbejderudvikling, så forudsætter det at der er en certificeret konsulent til udleveringen af profilen.

Du kan vælge at hyre en certificeret konsulent. Potential har, som officiel dansk Belbin repræsentant siden 1997, certificeret mere end 1.100 personer i Belbins Teamrolle koncept og vi vil være i stand til at sætte dig i forbindelse med en eller flere dygtige konsulenter med speciale i din branche. Du kan kontakte Christopher Beck på 20 24 30 71 eller christopher@potential.dk med ydeligere beskrivelse af jeres behov.

Alternativt kan vi anbefale at du vælge selv at blive certificeret. Du kan læse mere om certificeringen her, hvad det indebærer og hvilken betydning den har haft for andre.