Certificering i Belbins Teamrolle koncept til brug på uddannelsesinstitutioner

Belbin Teamrolle koncept har igennem de seneste 10 år vist sin styrke som understøttende værktøj for studerende på videregående uddannelsesinstitutioner.

Med en certificering i Belbins Teamrolle koncept står du som underviser stærkt rustet til arbejdet med bl.a. gruppevejledning for studerende på videregående uddannelser. Du får en solid ballast til aktivt at arbejde med den menneskelige side og et værktøj der giver dig de nødvendige genveje til de rigtige resultater.

Baggrunden for Belbins teamrolle koncept er et enestående empirisk stykke arbejde som varede 9 år og involverede mere end 120 lederteams. Det store empiriske arbejde er uden sidestykke i moderne ledelseslitteratur. Ligeledes findes ingen andre personanalyser der har det samme omfattende empiriske fundament.

Med en certificering i Belbins Teamrolle koncept stiller du dig, med Dr. Meredith Belbins velsignelse, på skulderne af det store arbejde, og vil være i stand til at se mønstre, definerer fælles begrebsapparat og sikre konstruktive fremskridt i enhver samarbejdsrelation.

Vi tilbyder special priser for brug af Belbins Teamrolle koncept i forbindelse med uddannelsesaktiviteter godkendt af undervisningsministeriet.

Få yderligere information om Belbins Teamrolle koncept

 

Jeg ønsker mere information om certificering i Belbins Teamrolle koncept og brug af Belbins Teamrolle koncept i undervisningssektoren

  Gentag koden vist i feltet til højre

  captcha

   

   

  Belbins Teamrolle koncept har skabt succes mange steder

  Improving Teamwork Abilities Across Cultural Differences

  The Belbin method has been applied at the education in Arctic Technology in Greenland as a way of improving the students teamwork abilities. The feedback from the students is that Belbin is a meaningful and relevant tool and they are very engaged during the teamwork exercises. They get a theoretical approach to teamwork and a language in which they can talk about their own and each others strengths and weaknesses. There are indications that it has positive effect on their subsequent teamwork.

  Belbin Certificering understøtter karrieren

  “Jeg tog en HD-A lige efter min ingeniøruddannelse, og den er jeg rigtig glad for. Den har et højt teknisk niveau kombineret med stærk uddannelse inden for blandt andet marketing, afsætning og strategi, som har været givende. Mere specifikt har jeg haft mest gavn af mit certifikat i ‘Belbin Teamrole Concept’, som har styrket mine resultater, da jeg var projektleder og senere projektchef.”

  Kim V. Fogtmann, direktør
  for projekt og udvikling,
  Danfoss Solar Inverters.
  Uddannet svagstrømsingeniør.

  Mode og livsstilsbranchens forvetninger til nye medarbejdere

  Teko Design og Business, der er en del af Via University College, har gennem 10 år med stor succes anvendt Belbins teori om teamroller i uddannelsen af fremtidens medarbejdere i mode- og livsstilsbranchen.