Personal Strengths DenmarkVille det ikke være dejligt, hvis menneskerne i dit liv havde en brugsvejledning med sig? Forestil dig, hvor meget stærkere dine relationer ville være, hvis du virkelig forstod hvad der gør at folk reagerer som de gør – både når det går godt og når der opstår konflikter og modstand. SDI er ikke bare endnu en “personlighedstest.” Det er et udbytterigt, motiverende rådgivningsværktøj der giver dig en forståelse for hvad, der driver dig og andre mennesker – en forståelse, som sætter dig i stand til at kommunikere på en måde, der frembringer de resultater du ønsker.

Derfor virker SDI

SDI giver plads til det personlige i konflikter … Det anviser en ikke-truende metode til håndtering af konflikter – en fremgangsmåde, der tilgodeser begge parter.

SDI er vedkommende…

SDI er ikke en test men en visuelt stærk kortlægning af hvordan vi motiveres og hvilke værdier, der ligger til grund for vores prioriteringer.

SDI værdsætter vores forskelligheder…

Den selvindsigt og forståelse af andre, som man kan få gennem SDI, hjælper os at at anerkende  andres bidrag som værdifulde, selv om de  bygger på et andet værdisæt end vores eget.

SDI klarlægger grundene for vores handlinger…

En SDI kortlægning går bag vores adfærd og afslører vores værdisæt og drivkraft.

SDI er udtænkt til at blive anvendt…

Det bidrager med et fælles sprog for hvad der motiverer os, hver for sig, i relationen til andre.

Kommunikation er nemmere når du kender sproget

Mange af verdens mest succesfulde mennesker mener, at det at være dygtig til at skabe og vedligeholde relationer, er en væsentlig faktor for deres succes. Disse interpersonelle kompetencer bygger på det faktum, at  vi ikke ser verden ens, men er nødt til at tilpasse os hinanden for at kunne få kontakt.

For nogle af os er det første prioritet at kunne afvikle ting hurtigt og effektivt. Men andre mennesker kan føle, at for at kunne gøre arbejdet ordentligt, er det nødvendigt med omtanke og planlægning – ikke hastighed. Og andre mennesker igen har tilbøjelighed til at være mere opmærksomme på de menneskelige aspekter og folks følelser.

Lige så forskellige disse indfaldsvinkler er lige så værdifulde er de. Ved at erkende hvilket ”motiverende sprog” et menneske taler, forbedres dine muligheder stærkt for at kommunikere mere effektivt og håndtere konflikter mere produktivt. Det bliver nemmere at ”relatere” til et menneskes handlinger, når du forstår hvad der driver dem indefra.

Yderligere information

Anvendelsesområder

SDI konceptet har noget at bidrage med til enhver organisation. Anvendelsesområderne er så forskellige, at det ser ud som om de ikke har noget til fælles, med undtagelse af en ting: bedre menneskelige samspil fører til bedre resultater. Klik her for at komme til et eksempel …

Teorien om Relationsbevidstheden

SDI blev udviklet af psykolog, klinisk terapeut, lærer og forfatter Ph.D Elias H. Porter. SDI kortlægningen tager udgangspunkt i hans teori om Relationsbevidsthed – en model for effektivt og præcist at kunne forstå motiverne bag vores adfærd. Yderligere info

Casestudies

SDI er blevet brugt til at hjælpe enkeltpersoner og organisationer i mere end 40 år. Større firmaer så som Apple, Boeing, Washington Mutual og Procter & Gamble har brugt SDI for at forblive konkurrencedygtige. For korte casestudier om SDI i aktion, klik venligst her

FAQ

Har du stadig spørgsmål, klik her for Ofte stillede spørgsmål