Den originale Teamprofil af Dr. Meredith Belbin

Med Belbins Teamrolle koncept og de originale Teamprofil rapporter står du stærkt rustet til arbejdet med bl.a. teamudvikling, projektledelse, medarbejderudvikling og rekruttering. Du får udførlige teamprofil rapporter til aktivt at arbejde med den menneskelige side og et værktøj der giver dig de nødvendige genveje til de rigtige resultater.

Baggrunden for Belbins teamrolle koncept er et enestående empirisk stykke arbejde som varede 9 år og involverede mere end 120 lederteams. Det store empiriske arbejde er uden sidestykke i moderne ledelseslitteratur. Ligeledes findes ingen andre personanalyser der har det samme omfattende empiriske fundament.

Med en Belbins Teamrolle koncept stiller du dig, med Dr. Meredith Belbins velsignelse, på skulderne af det store arbejde, og vil være i stand til at se mønstre, definerer fælles begrebsapparat og sikre konstruktive fremskridt i enhver samarbejdsrelation.

Teamprofil

Teamprofil hjulet

Individuel profil, samlet Teamprofiler og Job profiler

Med Belbins Teamrolle koncept får du en række forskellige rapporter der understøtter din teamudviklingsproces optimalt. Det er muligt at få en individuel rapport på op til 9 sider indeholdende feedback fra de andre teammedlemmer. Det er muligt at få op til 7 forskellige teamrapporter der på forskellige måder synliggør teamets styrker og potentielle faldgrupper og kommer med vejledning til optimal arbejdsfordeling. Hertil kommer op til 5 forskellige rapporter der beskriver og kombinerer teamprofiler og jobbeskrivelser.

Få yderligere information om Belbins Teamprofil

Jeg ønsker mere information om Belbins Teamprofil

Gentag koden vist i feltet til højre

captcha

 

 

 

Belbins Teamrolle koncept har skabt succes mange steder

Opførelsen af KPMGs nye hovedsæde

Det er i den stærkest mulige holdopstilling, at MT Højgaard for tiden går til opgaven med at opføre et nyt hovedsæde for KMPG ved Flintholm Station på Frederiksberg. Entreprenøropgaven til op imod de 900 mio. kr. kræver ikke blot de rigtige medarbejdere, men også den optimale sammensætning af projektteamet. Af samme grund har MT Højgaard indført Belbins teamrollemodel.

Belbin Certificering understøtter karrieren

“Jeg tog en HD-A lige efter min ingeniøruddannelse, og den er jeg rigtig glad for. Den har et højt teknisk niveau kombineret med stærk uddannelse inden for blandt andet marketing, afsætning og strategi, som har været givende. Mere specifikt har jeg haft mest gavn af mit certifikat i ‘Belbin Teamrole Concept’, som har styrket mine resultater, da jeg var projektleder og senere projektchef.”

Kim V. Fogtmann, direktør
for projekt og udvikling,
Danfoss Solar Inverters.
Uddannet svagstrømsingeniør.

Når håndværkere teambuilder sig til succes

Belbin teambuilder GN Tømreren til en glad mand . Overskuddet på de enkelte sager er forøget 15% og omsætningen er på 6 måneder steget med 3 mill. kr.